Gonzo’s Quest gokkast gratis online

Gokkast info

Software: Netent Gonzos Quest
Types: Video Gokkasten
Reels: 5
Paylines: 20
Min. Bet: 0.40
Max. Bet: 100

Speel deze Gonzo’s Quest gokkast gratis

Gonzo’s Quest gokkast review

Gonzos Quest logoGonzo’s Quest is een prachtig ontworpen video gokkast dat wordt aangedreven door NetEnt softwareleverancier. Dit gokkast bevat 5 rollen en 20 betaallijnen en is sterk afhankelijk van het verhaal van de beroemde conquistador Gonzalo Pizzaro. Reis naar de Peruaanse ruïnes en ervaar de unieke in het oog springende sfeer. NetEnt ging een extra mijl van het creëren van een korte introfilm die je in dit hele verhaal brengt, dus zorg ervoor dat je het ziet voordat je de rollen laat draaien. Je kunt ze hier op onze pagina voor de lol draaien, maar als je wilt proberen wat geld te verdienen, dan moet je een online casins bezoeken om echt te kunnen draaien.

Hoe Gonzo’s Quest gokkast te spelen

Voordat de rollen voor Gonzo’s ogen gaan cascaderen, moet je de weddenschappen instellen, en dat kan op een volgende manier:

  • Level +/- knoppen, en Coin Value +/- knoppen zullen het gewenste inzetbereik instellen.
  • Max Bet zal u helpen om de maximale inzet in te stellen met een klik op een knop, in plaats van er handmatig te komen.
  • Autoplay zal de rollen automatisch draaien voor het gekozen aantal keren, als je ze zelf niet wilt draaien.
  • Als je geen fan bent van geautomatiseerde bewerkingen, dan kun je de rollen in beweging krijgen door op de Spin-knop te drukken.

Kenmerken van de sleuf

Gonzo’s Quest biedt een aantal interessante functies, maar de meest interessante is veruit de Avalanche Multipliers functie. De rollen in de gleuf bewegen in principe op een cascade manier die lijkt op een Avalanche. Met elke nieuwe Avalanche die je activeert, win je een multiplier.
Lawinevermenigvuldigers

Multipliers worden boven de rollen weergegeven en kunnen x1, x2, x3 en x5 zijn. Initiële Avalanche awards x1 multiplier, tweede lawineprijs x2 multiplier, derde lawineprijs x3 multiplier, en 4 of meer lawineprijzen geven u x5 multiplier.

Vrije val

Elke inzetlijn die 3 Vrije Val symbolen bevat zal 10 Vrije Val symbolen activeren. Vrije valsymbolen moeten achter elkaar verschijnen, beginnend vanaf de meest linkse rol. Extra Vrije Valpartijen kunnen worden gewonnen tijdens de functie zelf. Daarnaast kunnen Vrije Valpartijen x3, x6, x9 of x15 multipliers toekennen.

Samenvatting

Gonzo’s Quest wordt geleverd met een theoretische RTP van 96% en valt als zodanig in de gemiddelde categorie van middelgrote tot grote variantie gokkasten. Met zulke geweldige visuele en audio-effecten en unieke haspelbewegingen verdient deze sleuf een schot. Naast dit alles, maak je klaar voor grote overwinningen, want in deze sleuf zijn grote overwinningen vaak echt grote overwinningen.