Game of Thrones Gokkasten Online

Gokkast info

Software: Microgaming Gokkasten Game-of-Thrones-gokkasten
Types: Video Gokkasten
Reels: 5
Paylines: 243
Min. Bet: 0.30
Max. Bet: 6

Speel deze gokkast gratis

Game of Thrones recensie

De Game of Thrones gokkast is aangedreven door Microgaming eb er zijn 2 versies beschikbaar van deze gokkast – een met 5 wielen en 15 betaallijnen en een met 5 wielen en 243 manieren om te winnen. De 15 betaallijnen versie kan gespeeld worden met geldeenheden van 15c tot aan €15 per spin, terwijl de 243 manieren om te winnen versie gespeeld kan worden met geldeenheden van 30c tot aan €6 per spin. 243 manieren om te winnen betekent simpelweg dat je alleen bij elkaar passende symbolen moet draaien in een rij en daarvoor niet vastgestelde betaallijnen hoeft in te zetten en er voor te betalen.

Vanaf het begin hoort u meteen de soundtrack van de TV series, die u al meteen in de juiste sfeer brengen voor wat er te wachten staat: De trijd voor de Iron Throne! Gokkast spellen die een film en TV show thema hebben, zijn niet altijd goed in het uitbeelden van de filmervaring, maar Microgaming slaagde er goed in. De Game of Thrones online gokkast zal veel fans van de originele TV series en de boeken blij maken. Tijdens het speln, zijn er verschillende cutscenes uit de episodes in de series, die drama toevoegen aan het spel.

De Wilde Symbolen worden afgebeeld als het Game of Thrones logo, die de wilde symbolen dus voor stellen. Deze symbolen kan vervangen worden in elk ander symbool, waardoor u dus makkelijke winnende combinaties kunt maken! U kunt ook een rij vormen met deze symbolen op de wielen (stacked wilds), zodat ze alle plekken op een wiel kunnen bedekken.

De Iron Throne is de het strooi symbool. Dit symbool betaald prijzen uit, het maakt niet uit waar ze op het scherm verschijnen. Ze zijn ook de hoofd trigger voor de gratis spins bonus ronde.

Er is een totaal aan vier verschillende gratis spins bonussen. Elke van deze opties bieden hun eigen voordelen aan. U kunt een huis kiezen:

  • Huis Baratheon krijgt 8 gratis spins en een 5x multiplier
  • Huis Lannister krijgt 10 gratis spins en een 4x multiplier
  • Huis Stark krijgt 14 gratis spins en een 3x multiplier
  • Huis Targaryen krijgt 18 gratis spins en een 2x multiplier

Microgaming heeft een geweldige taak volbracht met het brengen van de bekende serie naar een online gokkast spel. Als jij van Game of Thrones houdt en ook van gokkasten, is dit het spel voor jou!