Fruit Shop Gokkasten Online

Gokkast info

Software: NetEnt Gokkasten Fruit-Shop-fruitautomaten
Types: Video Gokkasten
Reels: 5
Paylines: 15
Min. Bet: 0.01
Max. Bet: 150

Speel deze gokkast gratis

Fruit Shop recensie

Met Fruit Shop speel je een gokautomaat van de grootste spelmaker van Zweden: Net Entertainment. Dit is een populaire gokautomaat bij gokkers die houden van de nieuwste gokkast en dit is waarschijnlijk vanwege het eenvoudige spel en het feit dat je gratis draaien kunt winnen door gewoon te winnen met de premium symbolen. De gratis draaien kunnen alleen worden geactiveerd door premiumsymbolen, maar tijdens de gratis draaien kunnen alle symbolen in het spel extra gratis draaien activeren.

Het hoogste betalende symbool (zoals in de meeste bekende online slot) is de kers, en het betaalt 133x de inzet wanneer je deze kers 5 keer weet te vinden. Als je deze echter krijgt met Wild symbolen dan wordt de uitbetaling verhoogd tot 266x de inzet en tijdens de gratis draaien wordt het opnieuw vermenigvuldigd om 532x de inzet per draai te betalen. Het theoretische uitbetalingspercentage van deze gokautomaat is 96,70%.

Fruit Shop volgt een vrij standaard opmaak en heeft vijf rollen en drie rijen met een interface. de toegevoegde vruchten zijn heel mooi ontworpen. Hiervan vind je een sappige paarse pruim, een paar glanzende kersen, een enorme groene watermeloen, een sappig ogende sinaasappel en een hele citroen.

Als jij iemand bent die graag de gratis gokkasten classic speelt dan is Fruit Shop een leuke, moderne versie van deze oude klassiekers. Fruit Shop legt het klassieke gevoel van de oude gokkasten vast en creëerde een nieuwe, energieke en vrolijke kleurrijke videoslot met een moderne aanpak

Zoals al eerder besproken heb je met Fruit Shop de traditionele inrichting op basis van de ouderwetse fruitautomaten, maar met levendige kleuren en afbeeldingen en energieke animaties. Deze online gokkasten bevatten verschillende fruitsymbolen, wilds en vermenigvuldigers met een passende soundtrack die nostalgisch is voor fruitautomaten die vroeger misschien in het casino of zelfs in de snackbar kon spelen. Het bepaalt de sfeer van het spel maar is toch niet overheersend aanwezig.

Uiteindelijk heeft Fruit Shop een beetje het uiterlijk van de traditionele, classic gokkasten maar dan in een relatief nieuw sausje. Het spelen zeker meer dan waard.