Fruit fiesta Gokkasten Online

Gokkast info

Software: Microgaming Fruit-Fiesta-gokkast
Types: Video Gokkasten
Reels: 5
Paylines: 15
Min. Bet: 0.05
Max. Bet: 0.75

Speel deze gokkast gratis

Fruit Fiesta recensie

Fruit Fiesta is een 5 wielen, 3 rijen, 15 winlijnen en 35 winnende combinatie progressieve jackpot gokkast. De gokkast is mogelijk gemaakt door Microgaming softwaren en is in 2008 uitgebracht. Het spel is beschikbaar voor de desktop computer en mobiele apparaten. U kunt maar een muntwaarde inzetten en dat is €0.05. De maximale inzet is €0,75. Fruit Fiesta heeft geen vrije spins of bonus spellen, maar het heeft een progressieve jackpot. Om te qualificeren voor een progressieve jackpot, moet men het maximale inzetten.

Het is een klassieke fruit machine. De symbolen bestaan voornamelijk uit fruit: citroen, watermeloen, appel, sinaasappel, pruim, ananas, fruit fiesta, scatter salade en een bel, zeven en bar teken. Het Wild symbool is de Fruit Fiesta logo en het vervangt alle andere symbolen, behalve het scatter symbool, om zo winnende combinaties te maken. Het Scatter symbool is een fruit salade met daar in het woord ‘’scatter’’

Fruit Fiesta is een progessieve jakcpot gokkast en de hoogste jackpot ooit gewonnen op Fruit Fiesta was $162,354 en het gemiddelde van de jackpot is over $20.000. Om een jackpot te kunnen halen moet men 5 fruit fiesta logos halen op de 15de winlijn. Als u 5 fruit fiesta logos op andere winlijnen krijgt, krijgt u 9000 munten en 4 logos geven u 450 munten. Andere combinaties die goed uitbetalen zijn: vijf 7s voor 750 munten, vijf barren voor 400 munten, 5 ananassen voor 300 munten en vijf watermeloenen voor 200 munten. Het laagste dat uitbetaald voor maar 2 munten zijn de twee bellen naast elkaar.
Fruit Fiesta is een leuke traditionele fruit machine met een duidelijke klassieke layout. Het enigste nadeel van de Fruit Fiesta gokkast is dat je er niet gratis op kan spelen, maar voor een laag bedrag kunt u al van dit traditionele gokkast genieten. De RTP is 90.03% en wij vinden het spel van een hoge variantie.