Eightball gokkast online

Gokkast info

Software: Playtech Eightball
Types: Video Gokkasten
Reels: 3
Paylines: 1
Min. Bet: 0.25
Max. Bet: 5

Speel Eightball gokkast gratis

Eightball gokkast review

Eightball is een klassieke online gokkasten spelletjes gewijd aan een van de meest populaire biljartspellen, genaamd pool, u schat zeker 8-Ball speelautomaten demo. De bal zelfverzekerd en pedantisch slaan en je tegenstanders overgeven is hier mogelijk.

Dit product is gebaseerd op Playtech software met alle conventionele functies. Ten eerste heeft dit slot 3 rollen en 1 actieve winlijn. Eightball gokkast vindt u in de beste online casino’s.

Kies een of twee munten voor uw inzet in het spel, elke munt variërend van $0.05 tot $5. Laten we nu eens kijken hoe de online gokkast pool eruit ziet.

De aantrekkelijke en kleurrijke 8 Ball brengt je direct naar de pooltafel waar je tegenstander al op je wacht. Eerst crasht u het 15-ball Rack en beslist u welke ballen u wilt spelen. De keuze van gekleurde of gestreepte ballen heeft geen invloed op uw winst, het is waar, maar u moet toch met iets beginnen! Later kun je aan elke kant van de ballen spelen. Het spel wordt veeleisend, dus bereid je goed voor.

Hoe te spelen

Het geluk blijft bij je als de rollen ballen van dezelfde kleur laten zien – alleen in dat geval wordt je rijker. Uw doel is om drie ballen van hetzelfde nummer achter elkaar te krijgen. De jackpot is van jou als je de bal in Pot 8 slaat. Als je elke bal raakt, druk je op de gleuf tot het je dat heerlijke getal laat zien.

Strategie & tips

Voor degenen onder u van wie de handen te snel moe worden, is er altijd de Autoplay-modus. 8 Ball is gewoon een must voor alle zwembadliefhebbers en slotliefhebbers.