Dazzle me Gokkast Online

Gokkast info

Software: Netent Dazzle me
Types: Video Gokkasten
Reels: 5
Paylines: 76
Min. Bet: 0.20
Max. Bet: 200

Speel Dazzle me gratis

Dazzle Me Gokkast review

Dazzle Me wordt aangedreven door Net Entertainment en is een 5 reel, 76 payline gokkast. Ook beschikbaar op mobiele en tablet apparaten, wordt u ondergedompeld in een wereld vol jazzy edelstenen met een intense spelervaring en unieke gameplay. Net als bij andere populaire NetEnt gokkasten zoals Twin Spin en Starburst, kan het gespeeld worden vanaf slechts €0,2 per spin tot maar liefst €200 per spin.

Bij Dazzle Me gokkast kunt u spelen bij de beste online casino’s op onze website.

Dazzle Me heeft een paar bonus features om van te profiteren – de belangrijkste is de Dazzling Wild Reels functie die willekeurig kan verschijnen tijdens het basisspel als een overlay reel met alleen wilds tonen. Reels 1 tot 5 kunnen veranderen in Dazzling Wild Reels waardoor je grote winsten kunt behalen.

Dan heb je de Free Spins met Linked Reels functie die wordt geactiveerd wanneer je 3 of meer Free Spins symbolen op de rollen krijgt. 3 symbolen geven je 8 gratis draaien, 4 geven je 12 gratis draaien en 5 geven je 16 gratis draaien.

De Linked Reels functie verschijnt echter alleen in de Gratis Spins functie – je ziet identieke gelinkte rollen verschijnen op rollen 1 tot 4 aan het begin van elke vrije draai. De rechter spoel is een kopie van de linker spoel met spoel 1 gekoppeld aan spoel 2 en/of spoel 3 gekoppeld aan spoel 4 – deze functie is ook te vinden op LeoVegas’ exclusieve Vegas Party gokkast.

Samenvatting

Ik vond Dazzle Me onderhoudend en snel (wat ik leuk vind) – het is een goede combinatie van moderne gameplay en traditionele activiteiten zoals gratis spins. Dazzle Me is een medium variantiespel, maar ik speel liever de vluchtige Dead or Alive of Piggy Riches om eerlijk te zijn. Het is echter een welkome aanvulling op de NetEnt gokkasten portfolio en ik ben er zeker van dat het een populair spel zal worden.