Cosmic fortune Gokkast Online

Gokkast info

Software: NetEnt Cosmic fortune
Types: Video Gokkasten
Reels: 5
Paylines: 15
Min. Bet: 0.20
Max. Bet: 0.5

Speel Cosmic fortune gokkast gratis

Cosmic fortune gokkast review

Cosmic Fortune is een jackpot gokkast aangedreven door NetEnt. Het is speelbaar vanaf 15p per spin en heeft veel bonusfuncties. Het maakt gebruik van de Avalanche functie die je de kans geeft om meerdere keren te winnen van elke spin. Er is een gratis spins functie en een Free Falls Bonus functie waar knikkers van het ruimteschip vallen om je geldprijzen te geven of deel te nemen aan de Jackpot Games – dit is waar je een 1 van de 3 levensveranderende progressieve jackpots kunt winnen.

Cosmic fortune Bonus Kenmerken

Over functies gesproken, de Free Falls Bonus functie sluit mooi aan bij de Avalanche functie in dit spel. Dus wat is de Free Falls-functie waar ik je naar hoor vragen? In het hoofdspel zullen 3 scattersymbolen de “vrije val”-bonusronde in gang zetten, waarbij je 10 vrije valpartijen krijgt (of vrije rotaties als je ze dat wilt noemen).

Je krijgt ook nog eens 5 vrije valpartijen met elk extra scatter symbool dat tijdens de bonusronde verschijnt. Dus, houd de scatter symbolen op de rollen in de gaten, ze kunnen gemakkelijk geïdentificeerd worden omdat ze er als een knikker uitzien met de letter ‘S’ erop.

Zodra het bonusspel begint, kunnen de spelers beginnen met het verzamelen van knikkers. Hoe meer knikkers de speler verzamelt, hoe groter de kans om de jackpot te raken tijdens het jackpot spel. Je kunt een van de vijf verschillende jackpots die beschikbaar zijn in Cosmic Fortune winnen als het doelwit drie keer wordt geraakt.

Deze funky uitziende NetEnt slot wordt ook geleverd met Wilde symbolen die je niet kunt missen omdat ze gemarkeerd zijn met een gouden ‘W’ symbool. Deze symbolen zullen alle andere symbolen vervangen, behalve de Scatter-symbolen om de kans op een winnende combo te vergroten!

Progressieve jackpot

Cosmic Fortune gokkast herbergt drie progressieve jackpots: Mega, Major en Midi en twee jackpots met een vaste waarde: Mini en Rapid. Elk van deze prijzen kan alleen gewonnen worden na het ontgrendelen van het Jackpot Game, dat geactiveerd wordt wanneer er drie knikkers in de Jackpot Collector Cup vallen tijdens de Bonusronde. Als je dan nog eens drie knikkers in de Jackpot Cup krijgt om in de Jackpot Cup te vallen, wordt de bijbehorende prijs toegekend.

Conclusie

Cosmic Fortune was in eerste instantie onder de indruk van al zijn kenmerken en beloningen. We vonden de gratis spinfunctie gemakkelijk te activeren, maar het jackpot bonusspel was een ander verhaal. Vrije draaibeurten waren echter leuk en de extra functie achteraf was ook erg leuk en werd zeer goed uitbetaald, wat elke keer weer een enorme bonuswinst opleverde. U kunt Cosmic Fortune vinden in alle online casino’s die worden gepresenteerd op onze website.