Cops ‘n’ robbers Gokkast Online

Gokkast info

Software: Play’n Go Cops 'n' robbers
Types: Video Gokkasten
Reels: 5
Paylines: 9
Min. Bet: 0.01
Max. Bet: 1

Speel Cops ‘n’ robbers gokkast gratis

Cops ‘n’ Robbers gokkast review

Cops ‘n’ Robbers van Play N’ Go is een 9 betaallijn, 5 rollen medium variantie video slot dat een totale jackpot betaalt, eh sorry loot tot de waarde van 14.480x (3.000 munten) uw inzet op een enkele spin. Het spel kan gespeeld worden op alle apparaten (mobiele telefoons en desktop) van £0.09 tot £90 per draai.

De visuele kant is zo-zo en de bonusfunctie van het spel (gratis spins) is op hetzelfde niveau. Er is een Car Chase gratis spins functie die tot 25 gratis spins toekent met het potentieel van Double Wild wint. Het thema gaat over agenten die rovers proberen te arresteren in een snelle achtervolging van een auto. In principe is het een vernieuwde versie van de oude die een paar jaar geleden is uitgebracht.

Symbolen op de rollen zijn politieagenten, rovers, juwelen, horloges, diamanten, zakken gevuld met geld, kunst, handboeien en kluis (wild). De symbolen zijn opgebouwd uit lage en hoge waarde.
Het RTP oftewel het gemiddelde rendement van Cops ‘n’ Robbers is 96,47%. Speel nu bij Cops ‘n’ Robbers gokkast in betrouwbare online casino’s.

Kenmerken

Gratis draaien

De functie voor vrij draaien wordt geactiveerd door 3 of meer sirene verstrooiingssymbolen. Hoe meer verstrooiers je krijgt, hoe meer vrije draaiingen je de functie start. 3 scatters = 15 gratis spins, 4 scatters = 25 gratis spins, terwijl 5 scatters = 100 gratis spins. Tijdens de vrije rondes worden alle overwinningen, behalve de 5 van een soort wildcombinatie, vermenigvuldigd met een x3 winmultiplicator. Dit betekent ook dat de winsten van de verschillende bonusspellen worden vermenigvuldigd, wat op gokautomaten niet normaal is. Het is mogelijk om meer gratis spins opnieuw uit te halen.

Veilige Cracker bonus

Deze bonus wordt geactiveerd door 3 of meer veilige scatter symbolen te krijgen tijdens het basisspel. Het is een eenvoudige pick and win bonus, waarbij je op een van de triggering scatter symbolen klikt. Elk van hen zal een geldwaarde verbergen en wat je kiest is wat je krijgt. De maximale winst per bonus spel is 100x de inzet, maar tijdens de gratis spins is deze prijs verdrievoudigd.

Hot Pursuit bonus

Het belangrijkste bonusspel wordt geactiveerd door 3 of meer Cops ‘n’ Robbers symbolen op de rollen te krijgen. Dit is een bonusspel dat zich afspeelt op een bordspel met 18 verschillende plekken, elk met een cash multiplier waarde. De vermenigvuldigers zullen hoger zijn naarmate er meer scatters zijn die de bonus activeren. Er staat een rode en een blauwe dobbelsteen op het bord, de rode staat voor jou als rover, terwijl de blauwe voor de agent staat. Je krijgt geldprijzen te verzamelen op het bordspel op basis van het aantal dobbelstenen. Voor elke keer dat je de dobbelstenen gooit, mag de agent de volgende keer zijn dobbelstenen gooien. Zolang je niet door de politieagent in de cache wordt geplaatst, mag je rond het bord blijven gooien.

Conclusie

Cops ‘n’ Robbers krijgt geen prijzen in de visuele afdeling, het is een remake van het oude spel met scherpere beelden en een verbeterde bonusronde (gratis spins). Het volstaat om te zeggen dat de nieuwere versie ons bevalt. De volatiliteit ligt in het middenbereik en het betaalt een niet al te armoedige jackpot van 14.480x uw inzet. Helaas kan de free spins functie niet opnieuw worden getriggerd.