City of Gold Gokkasten Online

Gokkast info

Software: Saucify city-of-gold-gokkasten
Types: Video Gokkasten
Reels: 5
Paylines: 25
Min. Bet: 0.01
Max. Bet: 25

Speel deze gokkast gratis

City of Gold Recensie

De meeste online gokkasten hebben een bepaald, simpel thema. Of het nou om voetbal gaat of een andere sport, het gebeurt niet vaak dat we nieuwe thema’s tegenkomen bij gokkasten online. Echter, de City of Gold speelautomaten brengen wel iets nieuws met zich mee. Het spel is gebaseerd op de oude beschavingen in Zuid Amerika en Random Logic (de maker van City of Gold) zorgt ervoor dat het mooi in kaart word gebracht.

Het spel heeft vijf wielen en het is dan ook gemaakt met een idee – zorg ervoor dat mensen zo gemakkelijk mogelijk kunnen spelen. Hoewel de meeste makers er voor willen zorgen dat mensen meer opties hebben, heeft Random Logic ervoor gekozen om dit niet te doen.

De grote, grijze Pyramide telt bij de City of Gold online gokkasten als de Wild, en het is duidelijk gebaseerd op de oude Azteken in Mexico. Daarnaast is er ook een Scatter, die in speelautomaten is vertegenwoordigd door een gouden doorgang, deze doorgang is duidelijk mooie bekleed en bied inderdaad toegang tot de verschillende schatten.

Gratis draaien kun je bij de City of Gold gokkasten verdienen met de gouden doorgang. Met maar liefst drie van die symbolen kun je ervoor zorgen dat je flink wat geld gaat verdienen. In tegenstelling tot andere opties krijg je bij de City of Gold gokkasten maar liefst drie keer uitbetaald als je de Scatter hebt. Om het nieuws nog beter te maken, je kunt met de Scatter alsnog meer Scatter symbolen verdienen! Met andere woorden, je kunt blijven winnen bij het spelen met de City of Gold gokkasten.

Het thema van de City of Gold online gokkasten zou voor veel mensen genoeg moeten zijn om het een keer te proberen. Zeker de bonus is bij City of Gold interessant. Als je nog een spel zoekt dat net een beetje anders is, dan raden we het aan de City of Gold online gokkasten een keer te proberen.