Cherry Red Gokkasten Online

Gokkast info

Software: Microgaming Cherry-Red-Gokkasten
Types: Video Gokkasten
Reels: 5
Paylines: 15
Min. Bet: 0.25
Max. Bet: 5

Speel deze gokkast gratis

Cherry Red Recensie

Hoewel de meeste gokkasten online steeds lastiger worden en steeds meer opties krijgen heeft Microgaming ervoor gekozen om het juist gemakkelijker te maken om snel te kunnen spelen. Dit natuurlijk voor verschillende mensen een leuke optie Met de Cherry Red fruitautomaten heb je kans om maar liefst 1,600 munten te winnen, en dat allemaal met slechts drie wielen en een winlijn. Eenvoud is misschien soms gemakkelijk, maar maakt het Cherry Red ook een aantrekkelijke optie of heeft het gewoon niet genoeg te bieden voor de meeste spelers?

Microgaming heeft er voor gekozen om de Cherry Red online gokkasten zo gemakkelijk mogelijk te maken. De symbolen doen allemaal denken aan de klassieke fruitautomaten en zelfs de symbolen zijn niet echt in een nieuw jasje gestoken. Wat Cherry Red wel anders doet dan de meeste online gokkasten is het feit dat je rechts van het spel kunt zien hoe en wanneer je kunt winnen. Wel erg belangrijk voor de meeste mensen.

Je kunt kiezen hoeveel munten je in wilt zetten, dit kan van 0,25 tot en met 5 hele munten. Daarna kun je gewoon snel spelen, erg simpel maar wel erg fijn voor mensen die echt snel even de Cherry Red speelautomaten willen gebruiken. Hoe meer geld je natuurlijk inzet, hoe groter de kans is dat je uiteindelijk ook meer geld zal winnen.

Zeker voor mensen die het zich nog kunnen herinneren hoe het is om in de cafetaria te spelen zullen de Cherry Red gokkasten zeker waarderen. Als je op zoek bent naar progressieve spelletjes of verschillende opties in gokkasten, dan zijn de Cherry Red online gokkasten zeker niet de juiste optie. Als je echter snel wilt spelen, flink wat geld wilt kunnen verdienen en uiteindelijk toch een beetje een retro gevoel wilt creëren, dan is Cherry Red zeker aan te raden.