Cash splash Gokkast Online

Gokkast info

Software: Microgaming Cash splash
Types: Video Gokkasten
Reels: 5
Paylines: 15
Min. Bet: 1
Max. Bet: 3

Speel Cash splash gokkast gratis

Cash splash recensie

Cash Splash gokautomaat is een geldspel van Microgaming met 5 rollen, 15 betaallijnen en een stevige maximum jackpot van 6,00x per lijn inzet.  Het spel heeft klassieke symbolen zoals 7’s en BAR’s, het is een vrij eenvoudig spel dat draait om de jackpot, dus heeft geen bonusrondes, gratis spins of multipliers.  U kunt de volledige Cash Splash gokkast review hieronder lezen, en er is ook een leuke bonus voor u.

Cash Splash gokkast functies

Oorspronkelijk 3 rollen gokkast, later werd Cash Splash opgewaardeerd tot 5 rollen en 15 betaallijnen versie met een beter winnend potentieel. De symbolen in het spel zijn allemaal klassieke Vegas-stijl kersen, gouden balken, gelukszevens en natuurlijk de kaartsymbolen van A K, Q, J en 10.
Feature wise het is min of meer zo eenvoudig als het wordt. Er zijn geen gratis spins, lastige, ingewikkelde bonusfuncties of andere extra’s die we gewend zijn met moderne gokkasten. Maar er zijn wilds en scatters die je helpen om gemakkelijk te duiken in de pool van contant geld en de progressieve jackpot, wat altijd goed nieuws is.

Wild symbool

Het wilde symbool voor Cash Splash 5 Reel gokkastspel is het Cash Splash logo, en dit kan bijna elk ander symbool op de rollen worden. Elke keer dat deze symbolen verschijnen zullen ze het voor spelers makkelijker maken om te winnen en hun geluk ten goede te veranderen. Dit fungeert als een joker op de rollen, en dit betekent dat er maar twee van de twee soorten nodig zijn om te winnen. Hoe meer van deze symbolen verschijnen, hoe beter ze de beste combinaties op deze rollen maken.

Strooiselsymbool

Het blauwe en rode verstrooiingssymbool in de Cash Splash 5 Reel Mobile Gokkast kan spelers veel beter laten winnen, omdat ze betrokken raken bij het verbeteren van hun jackpots. Houd een oogje in het zeil voor dit symbool, want het zal scatter wins toekennen en wanneer er slechts drie spelers verschijnen, krijgen ze een viervoudige vermenigvuldiger. Als je het geluk hebt vijf van deze symbolen te zien, krijg je een 250x multiplier op je eerste inzet.

Conclusie

De Cash Splash online gokkast spel van Microgaming is vrij beroemd, en mensen die graag Vegas-stijl fruitautomaten spelen zullen er gewoonweg van houden. Het feit dat dit spel vrijwel overal gespeeld kan worden maakt het nog populairder. Het spel bestaat al bijna 10 jaar, wat geen geringe prestatie is. De kleurrijke beelden en het interessante spel spreken alle leeftijdsgroepen aan en kunnen worden beschouwd als een klassiek spel. De minimale vaste waarde van $0.20 kan nieuwkomers intimideren, maar deskundige spelers zullen klaar zijn om te gaan met hoge muntwaarden zoals $3. Je kunt Major Millions gokkast vinden in bijna alle online casino’s.