Bridesmaids Gokkast Online

Gokkast info

Software: Microgaming Bridesmaids
Types: Video Gokkasten
Reels: 5
Paylines: 40
Min. Bet: 0.40
Max. Bet: 60

Speel Bridesmaids gokkast gratis

Bridesmaids gokkast review

Bridesmaids is een Microgaming-powered gokkast die gebaseerd is op de chick flick film. We zien het vaak als er filmpersonages worden gezien in online casino’s. Met alle karakters uit de film in de gleuf, profiteert het spel van veel bonusfuncties die toegankelijk zijn met de Bonus Wheel functie. Hier draait u naar het wiel om geldprijzen te winnen of 4 volgende bonusfuncties te spelen. 2 van hen zijn gratis spins functies met de Flying High Free Spins functie die mogelijk tot 1.750 keer uw inzet kan uitbetalen!

Bonus Kenmerken

Dit is het startpunt voor alle bonusfuncties en wordt geactiveerd door drie of meer van de bekertaartstrooisymbolen overal in beeld te laten landen. Je krijgt een scherm te zien met vier cup cakes en een Wheel Of Fortune, dus kies een van de cakejes voor een multiplier award en draai het wiel.

Er zijn hier zes mogelijke bonussen om te winnen:

  • Friendship gratis Spins – tien gratis spins met verschillende karakters gestapeld op bepaalde rollen. Lillian fungeert als extra wild voor Annie en Helen. Winsten kunnen van rechts naar links en van links naar rechts en van links naar rechts (zie video hierboven).
  • Flying High gratis Spins – tien gratis spins met Rolling Reels waarin symbolen in een winnende combo exploderen en meer symbolen op hun plaats laten vallen met de kans op meer overwinningen en dat proces uitbreiden. Alle wilde symbolen beginnen als een stapel van vier, maar groeien met één per draai.
  • Boutique Bonus – kies uit de twaalf getoonde vakjes totdat je een passend paar vindt – dit kunnen bruidsmeisjes, bruiden of bruidsmeisjes met een multiplicatorwaarde zijn.
    Magic Moments Bonus – blijf uit de tien foto’s kiezen om prijzen te onthullen; de ronde is voorbij als ‘I’m Sorry’ wordt getoond.
  • Jackpot – je wint een flinke prijs op basis van het aantal scatters dat de functie heeft geactiveerd.
  • Multiplier – kent een multiplierwaarde van uw totale inzet toe.

Samenvatting

Bridesmaids gokkast is inderdaad de moeite waard om te spelen voor zijn frequente en genereuze bonuswiel. Je zult er vaak tegenaan slaan en je kunt er een paar stevige prijzen op winnen, waardoor het leuk is om terug te blijven komen.

Echter, het slot zelf is nogal glansloos. De muziek en het thema is goed, maar het ziet er gewoon zo algemeen uit, zoals de meeste andere Microgaming gokkasten helaas doen. Het speelt vloeiend en is erg leuk, maar het speelt niet genoeg van het leuke thema dat ze hier hebben verworven.

Bridesmaids is een solide aanvulling op hun portfolio, maar het laat ons nog steeds te wensen over. Er zijn tal van betere alternatieven voor degenen die op zoek zijn naar betere gokkasten, maar als je een fan bent van de film, moet je er zeker naar kijken.