Big chef Gokkasten Online

Gokkast info

Software: Microgaming big-chef-gokkasten
Types: Video Gokkasten
Reels: 5
Paylines: 15
Min. Bet: 0.15
Max. Bet: 7.5

Speel deze gokkast gratis

 

Big Chef Recensie

Big Chef is een van de nieuwere opties van de spelmaker Microgaming en het draait volledig om het kookthema. Met vijf wielen en 5 winlijnen heeft onze grote chef misschien niet veel te bieden, maar uiteindelijk zullen we toch vaak naar deze keuken terugkeren vanwege het leuke thema en de leuke beelden.

Zoals we van Microgaming kunnen verwachten hebben de Big Chef online gokkasten mooie, heldere beelden en zorgt het spel er gelijk voor dat je in een leuke sfeer terechtkomt. Het spel speelt echt duidelijk in op de goede sfeer in een luxe Frans restaurant. Natuurlijk zijn de symbolen van de Big Chef speelautomaten ook gerelateerd aan eten en je moet dan denken aan soep, kip, biefstuk, bediening, en natuurlijk de chef zelf. Het Scatter symbool is vertegenwoordigd door het blauwe menu en de Wild is vertegenwoordigd door het logo van het spel.

Wanneer je drie of meer keer het menu krijgt met Big Chef dan mag je maar liefst 10 keer gratis draaien. Wanneer je wint tijdens het gratis draaien dan worden eventuele winsten zomaar verdubbeld. Daarnaast is er ook nog een ‘Rising Wilds’ optie, wat ervoor zorgt dat je meer kans hebt op Wild symbolen als je het spel speelt. Zo heb je constant meer kans op een flinke uitbetaling bij het spelen van Big Chef online gokkasten.

Uiteindelijk kun je met de Big Chef gokkasten maar liefst 300 keer jouw inzet verdienen met een jackpot. Hoewel het spel niet progressief is, is het wel leuk om te spelen. Je kunt vanaf 15 cent spelen en dat zorgt ervoor dat mensen altijd een gokje kunnen wagen. De Big Chef online gokkasten doen niets super goed, maar ze doen alles wel op een erg leuke manier. Zeker een keer waard om aan te schuiven en een hapje te eten met de chef!