Big bad wolf Gokkast Online

Gokkast info

Software: Microgaming Big bad wolf
Types: Video Gokkasten
Reels: 5
Paylines: 25
Min. Bet: 0.25
Max. Bet: 125

Speel Big bad wolf gokkast gratis

Big bad wolf gokkast review

big bad wolf speelt zich af in de sprookjeswereld van de drie varkentjes. De maximale inzet op big bad wolf is $100. Dit betekent dat je dicht bij enkele van de hogere inzetspellen op de markt kunt wedden, zonder dat je de bank te veel hoeft te breken. Het biedt ook een kleinere minimum inzet van $0.25 dus als je op een budget zit hoef je je geen zorgen te maken over het breken van de bank om te spelen.

Deze big bad wolf gokkast is misschien traag bouwen in het hoofdspel, maar als je eenmaal begint met het vullen van die wilds dingen worden echt spannend. De gratis spins worden vaak genoeg getriggerd, en als ze eenmaal getriggerd zijn, heb je een fatsoenlijke uitbetaling gegarandeerd.
De uitbetalingen op het spel zijn relatief klein in vergelijking met veel andere spellen, maar hoewel ze klein zijn, zijn ze ook overvloedig van aard. De jackpot van $4000 is een stuk kleiner dan veel andere spellen die er zijn, maar met een rtp van 97,34% heb je een veel betere kans om deze jackpot mee naar huis te nemen dan met sommige van de grotere betalende spellen.

De graphics van big bad wolf zijn absoluut uitstekend. Elk personage wordt weergegeven in een 3-d stijl met een vleugje cartoon esthetiek toegevoegd aan het. Dit past perfect bij het thema van het verhaal en de achtergrond toont een rijk en gedetailleerd landschap. Het perfecte landschap dat een varken zou kunnen inspireren tot het opzetten van een huis. Al met al passen de graphics van dit spel perfect bij elkaar vanuit stilistisch oogpunt en de achtergrond draagt echt bij aan de sfeer.

Kenmerken van het spel

Varkens worden wild

Alle winnende rondes tellen met de pigs turn wild in combinatie met de swooping reels. Voor elke tweede swoop verandert één van de drie varkenssymbolen in een wild symbool. 6 opeenvolgende swoops zullen resulteren in alle drie de varkens als wilds.

Het opblazen van het huis gratis spins

Bekijk de wolf de varkens vangen en blazen hun huizen in de free spins bonus. Verzamel de maansymbolen op de laatste spoel voor extra gratis spins en de kans op een x2 multiplier. Varkens worden ook actief tijdens gratis spinnen.

Wild symbolen

Dit spel heeft twee verschillende soorten wilde symbolen: de reguliere wild en de varkens turn wild functie. Wat deze speciale symbolen doen is dat voor elke tweede overwinning tijdens de swooping reels functie, het een van de varkenssymbolen als volgt in het wild verandert:

  • 2e overwinning: varken 1 wordt wild
  • 4e overwinning: varken 2 draait wild
  • 6e overwinning: varken 3 bochten wild

En als dat nog niet genoeg was. Alle varkenssymbolen blijven overal wild tot er geen nieuwe winnende combinaties zijn.

Samenvatting

We zijn grote fans van het beroemde sprookje, dus we vonden het erg leuk om de big bad wolf video slot te testen. Het volgt het verhaal op de voet, met alle personages (en huizen) inbegrepen. De free spins functie is ook erg genereus, vooral wanneer de functie blowing down the house actief is. De jacht op kleine varkens was nog nooit zo spannend! De big bad wolf video slot biedt alles wat actie junkies willen in een spel. Als je van dit spel geniet, open dan een rekening bij het online casino en begin te spelen voor echt geld.