Biciclete Gokkasten Online

Gokkast info

Software: Yggdrasil Gaming Software bicicleta gokkasten
Types: Video Gokkasten
Reels: 5
Paylines: 25
Min. Bet: 0.15
Max. Bet: 150

Speel deze gokkast gratis

Biciclete recensie

Er zijn twee bonus eigenschappen in Biciclete – wilde en gratis spins.

Biciclete is een gokkast aangedreven door Yggdrasil Gaming Software met 5 wielen en 25 betaallijnen. De gokkast is geinspireerd door voetbal spellen. De wielen staan tegenover het voetbalveld met tribunes vol met fans. De symbolen van Bicicleta varieren van verschillende voetbal landen en hun voetbal shirts, spelers, harten, schoppen, ruiten en klabers. Maar zelfs als je geen voetbal fan bent, zal je vast genieten van dit spel en de mix die het biedt aan alles, vanaf willekeurige prijzen, gratis spins, wildkaarten, en bonus extras.

Wilde symbolen kunnen invallen voor elk symbool mogelijk in het spel, behalve voor Gratis Sping en Trofee symbolen. Wilde symbolen veranderen in het symbool die de hoogste winnende combinaties kan maken vanuit de linkerkant.

Bicicleta Gratis spins functie
Je hebt de gratis spins symbolen, zo ook de trofee symbolen in Bicicleta, en ze garanderen beide een gratis spin ronde. De gratis spin symbolen kunnen gezien worden als een voetbal speler met de worden ‘’free spins’’ er onder. Om deze te activeren, heeft u drie van deze symbolen nodig, en krijgt u 8 gratis spins. U kunt in totaal 5 symbolen krijgen, en daarmee dus een totaal van 24 gratis spins verdienen.
Let op voor de Gratis Spin Symbool – Alweer, het is meer dan maar een gratis spin, hoe speciaal! – Als u er op zijn minst drie spin symbolen kunt krijgen op het wiel, word de gratis Spin functie geactiveerd.

  • Drie symbolen geeft je 8 gratis spins.
  • Vier symbolen geeft je 16 gratis spins.
  • Vijf symbolen geeft je 24 gratis spins.

Biciclete Trofee Symbool
Het trofee symbool voor Bicicleta is een unike, en het kan alleen op de 5de wiel verschijnen. En wanneer die er is, geeft het u twee prijzen. U krijgt dan tussen 8 en 12 gratis spins, of het kan u een bedrag aan munten geven ten waarde van 1000 munten. Maar dat is niet alles! Wanneer het verschijnt tijdens jouw gratis spin ronde – komt er een extra prijs voor u! Voor een hele gratis spin ronde krijgt u een wiel vol met sticky wilds, en die blijven daar de gehele gratis spin ronde.

Bicicleta is een leuke aanvulling voor alle gokkasten met een voetbal thema die op dit moment beschikbaar zijn, met wat extra creativiteit in zijn bonus functies. Het heeft een RTP van 96.30%