Beach life Gokkast Online

Gokkast info

Software: Playtech Beach life
Types: Video Gokkasten
Reels: 5
Paylines: 20
Min. Bet: 0.50
Max. Bet: 10

Speel Beach life gokkast gratis

Beach life gokkast review

Beach Life gokkast heeft een leuk thema met een groot strandfeest in de lift met elk symbool. Spelers kunnen genieten van schatten onder het oceaanoppervlak, veel verschillende soorten ijs, genieten van de hete zomerzon en gewoon profiteren van het gezelschap van vrienden. Beloningen worden beschikbaar met 20 betaallijnen die symbolen nodig hebben om van links naar rechts te verschijnen. Het spel is voorzien van de genoemde symbolen op 5 rollen, die het spel eenvoudig oplichten en bij elke draai een kleurrijke ervaring bieden. Het meest aantrekkelijke aspect van het slot is de enorme progressieve jackpot boven de rol, maar het spel heeft ook veel winnende mogelijkheden als het gaat om het bonusspel, wilds en scatters. Mobiel gamen is nog een ander pluspunt voor de speler, omdat ze hun iOS- en Android-apparaten kunnen gebruiken om hun beloningen verder te verbeteren.

Symbolen

Er zijn in totaal vijfendertig winnende combinaties die kunnen bestaan uit symbolen als de zon in een zonnebril, een meisje, een ijsje, een ijsje, chocolade-ijs, een surfer, een cocktail, een kist met schatten, een duiker en een zandkasteel in dit spel.

Hoe Beach Life gokkast te spelen

Een andere aangename verrassing voor elke gokker is het Zandkasteelsymbool, waardoor je beter af bent als het willekeurig op het scherm verschijnt (het strooisymbool, zoals je misschien al geraden hebt). Vergeet niet om bij het veroveren van de bodem van de zee op zoek te gaan naar boomstammen die daar vreedzaam begraven liggen.

Drie of meer Boomstamsymbolen initiëren het bonusspel waarin je wordt verondersteld om vanuit de diepte je toekomstige winst te verhogen. Het enige wat je hoeft te doen is raden welke je moet oppakken! Echter, alle bovenstaande symbolen vervagen in het verblindende licht van de volgende – de zon!

Strandlevensfeatures

Deze sectie van onze Beach Life gokkast review moet zich richten op de lucratieve progressieve jackpot. En als we zeggen dat we lucratief zijn, hebben we het over miljoenen. Voer een Google-zoekopdracht uit voor ‘Beach Life slot winner’ en u kunt zelfs een video bekijken van een speler die een jackpot van £5,1 miljoen heeft gewonnen. Om de jackpot te winnen, moest die speler vijf wilde symbolen op de 20ste betaallijn landen.

De volgende van de belangrijkste kenmerken is de Beach Life bonusronde, die kan worden geactiveerd met ten minste drie schatkistsymbolen die in volgorde op dezelfde winlijn landen. Wanneer de ronde begint, krijgt de speler drie kisten uit 14 te kiezen als ze proberen om bonuswinsten te vinden.

Terwijl wilde symbolen functioneren zoals altijd (ter vervanging van ontbrekende pictogrammen), kan het verstrooiingssymbool potentieel zeer lonend zijn, omdat het onverwachte vermenigvuldigers kan triggeren die vervolgens op uw inzet zullen worden toegepast.

Conclusie

De Beach Life gokkast is een speelautomaat met een strandthema en een leuke speelautomaat. Het biedt geweldige functies die het interessant maken. Als u wilt genieten van weekenden op het strand, maar niet naar buiten wilt gaan, moet u de Beach Life speelautomaat proberen. Als u het een keer probeert, zult u geen zin hebben om een ander spel te proberen. U kunt Beach Life en andere gokkasten spelen in onze aanbevolen online casino’s.