Bar Bar Black Sheep Gokkasten Online

Gokkast info

Software: Microgaming Gokkasten bar-bar-black-sheep-gokkasten
Types: Video Gokkasten
Reels: 5
Paylines: 15
Min. Bet: 0.15
Max. Bet: 150

Speel deze gokkast gratis

Bar Bar Black Sheep recensie

Bar Bar Black Sheep Slot is een Microgaming video gokkast die uitgebracht is in 2016. De gokkast is speelbaar op alle apparaten. Het was geinspireerd door het originele 3 wielen slot die jaren geleden is uitgebracht. In de meeste manierenl is het een goed ouderwetse klassieke gokkast, met wat interessante moderne vleugjes en verse, schattige cartoon achtige ontwerp. Natuurlijk, staat de naam voor het meest iconische ‘ Bar’ gokkast symbool en het nummer die wij allemaal kennen. Het thema van de gokkast is in het algemeen simpel.
De BAR BAR Black Sheep gokkast is ontworpen met 5 wielen, 3 rijen en een totaal van 15 winlijnen. Op de wielen ziet u gekke koeien, witte schapen, zwarte schapen, BAR symbolen, fruit symbolen en mais symbolen, met op de achtergrond een lieflijke boerderij en groene velden.
Er zijn een paar spel kenmerken om u te vermaken, en het meeste komt van de Wilds, de Bar Bar Black Sheep Bonus spelles en ook de Gratis Spins en Scatter kenmerken.

  • Wild Symbolen:
    De Bar Bar Black Sheep gokkast logo fungeert als een wild symbool en deze vervangen alle andere symbolen, behalve de scatter symbolen, om u te helpen met het maken van extra winlijnen.
  • Bar Bar Black Sheep Bonus Spel:
    In deze extra, kunt u iets verdienen wanneer u een ‘bar’ symbool krijgt, naast een ander ‘bar’ symbool en een zwarte schaap in een rij. Snapt u hem? Bar Bar Black Sheep? Als u dit kunt krijgen, ontvangt u een willekeurige vermenigvuldiger voor uw winlijn tot wel aan een x999 vermenigvuldiger! Deze bonus is niet beschikbaar in de gratis spin ronde.
  • Gratis Spins & Scatters:
    Wanneer u 3, 4, of 5 scatters krijgt ergens op het scherm, krijgt u tot wel tot aan 10, 15 of 20 gratis spins!

Wij zien Bar Bar Black Sheep als een lage variantie gokkast. Als u zoekt naar een klassieke ervaring, is dit spel iets voor u.