Beach Babes Gokkasten Online

Gokkasten Beach Babes Gratis

Play For Real Money Here

Met een titel als Beach Babes is het al vrij duidelijk wat Microgaming te bieden heeft met deze online gokkasten. De Beach Babes online gokkasten hebben dan ook erg leuke beelden van mooie bikini modellen en ook de geluiden zullen je doen wanen alsof je op het strand zit tijdens het spelen. Met 5 wielen en 25 winlijnen heb je bij de Beach Babes gokkasten genoeg kans om te winnen. In tegenstelling tot andere opties van Microgaming hebben de Beach Babes speelautomaten geen progressieve jackpot waar je mee kunt doen. Is dit spel het dan nog steeds waard om te spelen?

De Beach Babes speelautomaten hebben de overduidelijke zomerse tonen gekregen, en de symbolen waarvoor je gaat spelen maken dit ook erg duidelijk. Een koelbox, de leuke dames, en een badmeester zorgen ervoor dat de Beach Babes gokkasten je gelijk in de goede sfeer brengen.

De Wild in de Beach Babes online gokkasten is vertegenwoordigd door het logo van Beach Babes zelf en het zorgt ervoor dat je kans maakt op mooie overwinningen. Het Scatter symbool is vertegenwoordigd door de koelbox en zorgt ervoor dat je flink wat geld kunt gaan verdienen met gratis draaien.

Wanneer je drie koelboxen hebt mag je 20 keer gratis draaien, met vier koelboxen mag je 25 keer gratis draaien, en heb je vijf koelboxen? Dan kun je maar liefst 30 keer gratis draaien! Als je tijdens het gratis draaien iets wint, dan word dit met maar liefst zes keer vermenigvuldigd. Daarnaast is het mogelijk om tijdens het gratis draaien nog verdere gratis draaien te winnen.

Het gratis draaien bij de Beach Babes online gokkasten zorgen ervoor dat het zeker iets bijzonders te bieden heeft. De beelden en het geluid stellen verder niet zoveel voor, maar voor de mensen die graag kans willen maken op een mooie overwinning is Beach Babes een goede optie.

Speel nu voor echt geld bij één van de volgende online casino’s:

$1600 WELCOME BONUS

Nu spelen

up to $800 BONUS

Nu spelen

$222 + 222 free spins

Nu spelen