Beste halloween gokkasten

wild-blood-gokkastenOnline gokkasten komen in veel verschillende thema’s. Omdat Halloween er aan komt heeft Allgokkasten.nl een handleiding gemaakt die goed bij de Halloween tijd past. De gepresenteerde gokkasten in de handleiding zijn vol met vampieren, zombies, heksen en ander enge wezens.
Hieronder hebben wij gekozen voor 4 Halloween thema gokkasten om te spelen en thuis van te genieten en die uw avond zullen vullen met de geest van Halloween.

Wild Blood

Wild Blood is een Play ‘N Go gokkast met 5 wielen en 15 betaallijnen. De thema is vampieren en is gebaseerd op de populaire tv show True Blood. Spelers kunnen redelijk grote jackpot bedragen winnen van 30 000 munten. Het spel is compleet met een enge soundtrack en de wielen bevinden zich in een spookachtige bos. De wielen hebben een gothische flair en de symbolen zijn aan vampieren gerelateerd, met drie vrouwelijke vampieren, bloed rode speel kaart iconen en speciale symbolen voor de wild en scatters.

Halloweenies

Halloweenies is een Microgaming gokkast met 5 wielen en 20 betaallijnen. De gokkast is erg kleurrijk met helder groen, roze en paars. De wielen zijn vol met symbolen, zoals schedels, heks beren, schaap wolven, Frankenstein Zusters, maar ze zien er allemaal grappig uit. In de achtergrond kunnen we geluiden horen zoals voetstappen, krekels, vleermuizen en opengaande deuren. Deze constante geluiden gaan samen met schreeuwende vrouwen, spookgeluiden en nog meer andere geluiden. In Halloweenies is Halloween gepresenteerd in een komische versie.

Immortal Romance

Immortal Romance is een Micrograming gokkast met 5 wielen en 234 manieren om te winnen. De gokkast is gebaseerd op het donkere verhaal van liefde en verleidings’s vier karakters: Michael, Sarah, Ambert en Troy. Dramatische soundtrack met een piano solo behoudt het spookachtige gevoel. Ondanks dat het geen progressieve jackpot gokkast is, heeft Immortal Romance een top uitbetaling van 3 645 000 munten.

Halloween

Halloween is een EGT (Euro Games Technology) gokkast met 5 wielen en 20 betaallijnen. Het spel is in een gothische stijl. De gokkast heeft 15 symbolen zoals tarantulas, vleermuizen, zwarte katten en heksenhoeden die perfect passen met de Halloween sfeer. Het is het waard om te vermelden dat Halloween een progressieve jackpot gokkast is.

Top halloween gokkasten

[lista ]

Leave a Comment